Política de compres i devolucions

TERMES I CONDICIONS DE COMPRA.

1) INFORMACIÓ PRÈVIA.
JUICY LUCY OLOT, informa que els tràmits per a efectuar l’adquisició de béns i/o obtenir la prestació dels serveis oferts, són aquells que es descriuen en les presents condicions generals, així com aquells altres específics que s’indiquin en pantalla durant la navegació i el procés de compra, de manera que l’Usuari declara conèixer i acceptar aquests tràmits com a necessaris per a accedir als productes i serveis oferts en aquesta web.

En fer ús d’aquesta pàgina web i realitzar comandes a través d’aquesta, l’usuari es compromet a:

1. Fer ús d’aquesta pàgina web única i exclusivament per a realitzar comandes legalment vàlides.

2. No realitzar cap comanda falsa o fraudulenta. Si raonablement es pogués considerar que s’ha fet una comanda d’aquesta índole estarem autoritzats a anul·lar-lo i informar les autoritats competents.

3. Facilitar-nos la seva adreça de correu electrònic, adreça postal i/o altres dades de contacte de manera veraç i exacta per a la gestió de les comandes, i mantenir actualitzats aquestes dades. Si no ens facilita vostè tota la informació que necessitem, no podrem cursar la seva comanda.

4. En realitzar una comanda a través d’aquesta pàgina web, vostè declara ser major de 18 anys i tenir capacitat legal per a celebrar contractes.

2) REALITZACIÓ DE COMANDES.
i. Per a poder accedir a la prestació dels serveis oferts a través de la web l’Usuari pot accedir a través del seu compte (si s’hagués registrat prèviament), o bé realitzar la seva comanda “sense registrar”. Per a accedir com a usuari registrat haurà d’introduir el seu correu electrònic i la contrasenya facilitada en el procés de registre. El Nom d’Usuari i la Contrasenya són elements identificadors i habilitadors per a accedir als serveis i tenen caràcter personal i intransferible.

ii. Per a procedir a l’adquisició dels diferents productes oferts, l’Usuari haurà de seguir totes les indicacions i instruccions recollides en cada pantalla, i en el seu cas facilitar les dades que siguin requerits per a la gestió de la comanda, determinant en cada formulari les dades que resulten obligatoris per al procés de compra. Una vegada que l’Usuari hagi seleccionat en la pàgina web tots els productes de compra desitjats, haurà de seleccionar l’opció “Finalitzar”, i apareixerà en la pantalla corresponent els productes inclosos en la seva compra amb el preu final (IVA i despeses d’enviament inclosos).

iii. Totes les comandes estan subjectes a la disponibilitat dels productes en l’establiment de referència, si hi hagués dificultats quant al subministrament o no quedessin articles en estoc, l’establiment es posarà en contacte amb l’usuari per a informar-lo, oferir-li un producte alternatiu i /o en el seu cas reemborsar-li l’import que pogués haver abonat.

iv. Confirmació de la comanda: Finalitzat el procés de compra apareix l’opció de confirmació de la comanda, en la qual apareixeran relacionats els productes adquirits, sent responsable el propi usuari de revisar i confirmar els productes, els preus i les ofertes seleccionades en el seu cas. Una vegada confirmat la comanda i rebuda l’ordre de la comanda, UMAMI OLOT enviarà al seu client un albarà per correu electrònic confirmant la compra.

v. Durant el procés de compra l’Usuari ha de seleccionar l’hora de repartiment o de lliurament a domicili de la comanda, si bé el temps estimat per a procedir al lliurament de les comandes pot estar subjecte a possibles variacions per circumstàncies alienes a  JUICY LUCY OLOT.

vi. Consulta en botiga o en www.juicylucy.cat la zona d’enviament que té activat JUICY LUCY OLOT.

3) DESISTIMENT.
JUICY LUCY OLOT informa l’Usuari que no té obligació d’enviar al consumidor un document de desistiment per a poder revocar la contractació del servei ofert a través de la nostra web en els terminis legals, en trobar-se dins de les excepcions establertes en l’Article 102 i 103 del Reial decret legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, pel qual s’aprova el text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, en virtut dels quals s’estableix que no cap el dret de desistiment en els contractes de subministrament de béns confeccionats conforme a les especificacions del consumidor o clarament personalitzats, o que, per la seva naturalesa, no puguin ser retornats o puguin deteriorar-se o caducar amb rapidesa.

4) PREUS.
En el moment de la compra es mostrarà el preu final per producte en Euros, inclòs l’IVA. Les comandes la destinació de lliurament de les quals siguin les Illes Canàries estaran exempts d’IVA.

Algunes de les ofertes i promocions que apareixen en la web són exclusives per a les comandes realitzades a través d’aquesta, no sent vàlides en l’àmbit de comandes realitzades telefònicament o en el propi establiment.

5) PAGAMENTS.
En la pantalla corresponent al pagament de la comanda, apareixeran, senyalitzats amb els logotips corresponents els diferents mitjans de pagament disponibles en l’establiment de referència, podent triar el que li resulti més convenient.

En el cas de pagaments realitzats en efectiu en comandes a domicili, se li demanarà que indiqui si necessita canvi per a abonar la comanda, i en el seu cas l’import que precisa. En cas que no indiqui res el repartidor només portarà amb si canvi de 10 €.

Els diferents mitjans de pagament amb els quals pot comptar cada establiment són els següents:

• Efectiu
• Targeta de crèdit-dèbit.

Podrà utilitzar com a mitjà de pagament targetes, quan s’indiquin els logotips corresponents a les targetes acceptades en cada establiment: Visa, Mastercard.

Les targetes de crèdit estaran subjectes a comprovacions i autoritzacions per part de l’entitat emissora d’aquestes, però si aquesta entitat no autoritzés el pagament, no ens farem responsables per cap retard o falta de lliurament i no podem formalitzar cap contracte amb l’Usuari. En autoritzar el pagament amb la targeta facilitada està confirmant que és el titular de la targeta.

El lloc web utilitza tècniques de seguretat de la informació generalment acceptada en la indústria, com ara firewalls, procediments de control d’accés i mecanismes criptogràfics, tot això a fi d’evitar l’accés no autoritzat de dades. Per a aconseguir aquestes finalitats, l’usuari/client accepta que el prestador obtingui dades per a efecte de la corresponent autenticació dels controls d’accés

Política de devolució o retorn de pagaments amb targeta:

En els casos en què es demostri que procedeix la devolució o abonament a l’usuari dels pagaments realitzats amb targetes,  JUICY LUCY OLOT procurarà realitzar el reemborsament corresponent en compte en el termini de 10 dies hàbils.

6) RECLAMACIONS.
L’Usuari pot formular una queixa o reclamació al Servei d’Atenció al Client mitjançant correu electrònic (enviat un missatge a umamiolot@gmail.com o bé trucant al telèfon de l’establiment: 872 09 77 74.

7) CANCEL·LACIÓ DE COMANDA.
L’Usuari pot cancel·lar la comanda si encara no ha començat la producció de la mateixa, mitjançant correu electrònic (enviat un missatge a umamiolot@gmail.com o bé trucant al telèfon de l’establiment: 872 09 77 74.

8) ENVIAMENTS.
Els enviaments seràn gratuïts, però hi ha un import mínim de la comanda. Depenen de la zona l’import pot variar (més info). Sempre podeu venir a buscar-ho al local, sense import mínim (take away).

A més  JUICY LUCY OLOT disposa de Fulles de Reclamacions, a la disposició dels seus clients en l’establiment de referència. Recomanem als usuaris que tramitin la seva reclamació en l’establiment encarregat de la prestació efectiva del servei.

Conforme al que es disposa en l’Art. 14.1 del Reglament núm. 524/2013 de la UE, l’informem que la Comissió Europea facilita una plataforma online de resolució de conflictes, que es troba disponible en el següent enllaç: http://ec.europa.eu/consumers/odr/